Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Аератор Sadko ES-1500

Новий

Аератор Sadko ES-1500 Збільшити
немає в наявності
4276

Електричний аератор Sadko ES-1500: дозволяє проводити аерацію та скарифікацію трав'яного покриву та є чудовими помічниками з догляду за малими та середніми газонами.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Електричний аератор Sadko ES-1500: дозволяє проводити аерацію та скарифікацію трав'яного покриву та є чудовими помічниками з догляду за малими та середніми газонами. Електричний аератор Sadko ES-1500 незамінний інструмент забезпечує оздоровлення газону, крім того, він продуктивно замінить звичайні граблі, істотно заощадить ваш час і збереже сили. Обробка газону Електричний аератор Sadko ES-1500 гарантує чудові результати. Ваш газон буде чистим, позбавлений зайвої рослинності, камінчиків, гілок, листя, моху, сухої зрізаної трави та іншого сміття.

  • Аерація і скарифікація проводиться спеціальними змінними механізмами - вал-аератор для вичісування і вал-скарифікатор для розпушування. Також у комплектацію входить травозбірник.
  • Швидка та проста установка глибини аерації та скарифікації, що регулюється в 3-х положеннях.
  • Великі міцні колеса на підшипниках забезпечують зручність пересування.

Технічні характеристики Sadko ES-1500

Напруга, В 220
Частота напруги ГЦ 50
Ширина обробки мм 320
Об'єм тразбірника (л) 17
Вага, кг 5,6
Глибина обробки (регульована)

3-х ступінчаста

Гарантія: 12 міс

Виробництво: Словенія

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.