Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Аератор скарифікатор IKRA EVL 1500

Новий

Аератор скарифікатор IKRA EVL 1500 Збільшити
немає в наявності
4930

Аератор скарифікатор IKRA EVL 1500 розроблений для збирання рослинного сміття з газону так само використання агрегату сприяє збагаченню грунту киснем. Працює від мережі напругою 220 В. Потужний двигун асинхронний потужністю 1500 Вт. Ширина захвату ґрунту становить 330 мм. Глибина обробітку ґрунту до 10 мм. Глибина обробки виставляється у 4-му ступені. Є травозбірник на 40 л. Вага скарифікатора всього 10,5 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Аератор скарифікатор IKRA EVL 1500 призначений для догляду за газонами. Завдяки спеціальним різальним ножам, скарифікатор дбайливо прорізає верхній шар ґрунту, насичуючи його киснем і полегшуючи доступ води та мінеральних речовин до коріння рослин. Крім того, агрегат видаляє так звану газонну повсть – щільний шар з відмерлих коренів рослин, моху, бур'янів та газонного сміття. Для збору сміття передбачений місткий контейнер-сміттєзбірник, виконаний із міцного синтетичного матеріалу. Відмінні робочі характеристики та висока продуктивність роблять цей аератор ідеальним як для побутового застосування на заміській ділянці, так і для професійного використання ландшафтними дизайнерами, працівниками садово-паркових комплексів та спортивних об'єктів. Такому агрегату під силу і невеликий заміський газон, і футбольне поле. Глибина обробки регулюється у 4-му ступені.

Комплектність скарифікатора IKRA EVL 1500:

  • Аератор.
  • Травозбірник.
  • Кріпильний комплект.

Відмінні риси скарифікатора IKRA EVL 1500:

  • Надійний та потужний 1500 Вт. асинхронний двигун впевнено справлятиметься з поставленим завданням.
  • Відкидна рукоятка забезпечує більш компактне зберігання.
  • 4-і щаблі регулювання глибини обробки задовольнить найвишуканіші вимоги користувача.
  • Контейнер для збирання частинок.
  • Невелика вага.


Гарантія – 2 роки
Виробник - Німеччина

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.