Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Аератор STIGA SV415E

Новий

Аератор STIGA SV415E Збільшити
немає в наявності
4985

Аератор STIGA SV415E розроблений для збирання рослинного сміття з газону, так само використання агрегату сприяє збагаченню ґрунту киснем. Працює від мережі напругою 220 В. Економічний двигун потужністю 1500 Вт. Ширина захвату ґрунту становить 380 мм. Глибина обробки регулюється централізовано у діапазоні 4,5-13 мм. Два змінних робочих валів 20 ножів/44 пружини. Є травозбірник на 35 л. Вага всього 14,4 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Аератор STIGA SV415E призначений для косметичного та профілактичного догляду за газоном на вашій присадибній ділянці, а саме: вичісування сухої трави, насичення киснем ґрунту, знищення моху.

Агрегат приводиться у дію за допомогою потужного електричного двигуна. Робочі органи аератора Стіг SV415E пропонуються у двох варіантах залежно від покладеного на нього завдання. Щоб Ваш газон мав здоровий і доглянутий вигляд, потрібно мінімум кілька разів провести глибоку аерацію, та й все літо вичісувати його від сухої трави, що відмирає, дерну та й просто сміття.

Будь-які там ручні гойдалки з голками та граблі, тим більше, другі знаходиш у підсобці тільки тоді, коли випадково наступиш на робочу зону граблів. Та, зрештою, просто не солідно завести газон і доглядати за ним давньо-печерними інструментами. Творці STIGA SV-415E вклали душу у створення цієї чудо техніки. Два змінних валу один з яких має 20 гострих ножів, а другий 44 пружини ретельно доглядатимуть за Вашою гордістю, не побоюся цього слова, газоном.

Екологічно чиста робота плюс тиха робота двигуна, а це не маловажно з нинішніми сусідами перетворять цю працетерапію на задоволення та насолоду на свіжому повітрі. Рухомий фіксатор кабелю забезпечує зручність у роботі та виключає його потрапляння під ножі. Невеликі габарити плюс ручка, що складається, дозволять компактно зберігати аератор в міжсезоння, головне навесні згадати де ховали на зиму.

Комплектність аератора Alpina SE30:

  • Аератор.
  • Травозбірник.
  • 2 змінних валу
  • Кріпильний комплект.

Відмінні риси аератора Alpina SE30:

  • Потужний асинхронний двигун робить оптимальним аератором догляду за газоном на Вашій присадибній ділянці.
  • 12 гострих ножів легко прорізають глибокі борозни, видаляють мох і старий дерн у Вашому газоні.
  • 44 пружини протягом усього сезону ретельно вичісуватимуть Ваш газон.
  • Регулювання глибини аерації проводиться централізовано одним важелем.
  • Транспортне положення дозволяє легко пересувати агрегат ділянкою.
  • Великий обсяг сміттєзбірника дозволяє рідше проводити його очищення.
  • Рухомий фіксатор кабелю, що забезпечує зручність у роботі та виключає його потрапляння під ножі.
  • Великі колеса дозволяють легко переміщати аератор вашою ділянкою.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.