Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Бензинова газонокосарка MTD ADVANCE 53 SPK HW

Новий

Бензинова газонокосарка MTD ADVANCE 53 SPK HW Збільшити
немає в наявності
5374

Професійна бензинова газонокосарка з двигуном Kawasaki FJ180V OHV, потужністю 5,5 к.с., ширина захвату 53 см, шестиступінчасте регулювання висоти зрізу від 28 до 92 мм., ручний стартер, привід на колеса, зменшення шуму, полегшений пуск л., стандартне мульчування, вага 42 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Сучасна, функціональна самохідна бензинова газонокосарка MTD Advance 53SPK HW має всі передові функції, які доступні в нинішніх газонокосарках, вона підійде для будь-яких умов експлуатації, від маленьких до великих газонів. В першу чергу MTD Advance 53SPK HW має чудовий дизайн, її корпус виконаний з високоміцної штампованої сталі, що володіє високою довговічністю і надійністю, при цьому термін служби повністю окупить її роботу. Силова частина газонокосарки обладнана потужним двигуном 5,5-сильним Kawasaki FJ180V OHV, який ви зможете безвідмовно експлуатувати при високих навантаженнях. Цей двигун дуже економічний і малошумний, він відповідає екологічним нормам європейського союзу, видаючи мінімальну кількість вихлопних газів, при цьому не завдаючи шкоди землі.
Покіс за допомогою MTD Advance 53SPK HW здійснюється досить просто, без зайвих фізичних навантажень, завдяки наявності великих стійких коліс та режиму самохідності. Регулювання висоти зрізу на газонокосарці центральне, має шість ступенів від 28 до 92 мм, з шириною обробки 530 мм. MTD Advance 53SPK HW має кілька різних видів косовиці. З її допомогою можна косити запущені газони, при цьому викид трави буде бічним або ж косити чисті газони, для яких можна використовувати місткий травозбірник з м'якого матеріалу ємністю 70 л. Також підтримується функція мульчування, що забезпечує рівномірне подрібнення та викид трави на газон для добрива. Ну і для максимальної зручності рукоять керування газонокосаркою регулюється в кількох положеннях.

Відмінні риси газонокосарки MTD Advance 53SPK HW

  • Велика ширина обробки 530 мм;
  • Можливість бокового викиду та в травозбірник;
  • Потужний двигун Kawasaki FJ180V OHV;
  • Центральне 6-ступінчасте регулювання висоти зрізу;
  • Самохідний привід на колеса;
  • Підтримка функції мульчування.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.