Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Бензиновий двигун Протон 390F

Новий

Бензиновий двигун Протон 390F Збільшити
немає в наявності
5101

Бензиновий двигун Протон H-390F - це 4-тактний силовий агрегат об'ємом 389 см 3 та потужністю 13 к.с. Об'єм паливного/масляного бака 6,5/1,1 л. Моноблок увібрав у себе: двигун з ручним стартером, паливний та масляний баки. Витрата палива 290 гр/кВт*год. Повітряний фільтр у масляній ванні. Суха вага всього агрегату 34 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Бензиновий двигун Протон 390F використовується в різноманітній садовій та сільськогосподарській техніці: мотопомпах, генераторах, снігоприбиральниках, міні-тракторах, компресорах.

Виконання двигуна в алюмінієвому корпусі дозволяє значно знизити вагу двигуна. Так само, варто відзначити, що дана модель двигуна - із серії чотиритактних з верхнім розташуванням клапанів, а це на багато продовжує термін служби КШМ, значно знижується витрата палива в порівнянні з 2-х тактними аналогами. Важливо те, що дана модель двигуна повністю автономна, тобто: двигун, паливний бак, масляний бак і ручний стартер поєднані в один моноблок.

З метою надійності на двигуні встановлено датчик контролю рівня масла, який у разі відсутності масла, заглушить двигун, запобігаючи виходу з ладу механізмів.

Таким чином, девізом цієї моделі є: універсальність, надійність, довговічність, компактність і не маловажний фактор такий як економічність!

Комплектність бензинового двигуна Протон 390F:

  • Двигун.
  • Картонна упаковка.
  • Інструкція

Відмінні риси бензинового двигуна Протон 390F:

  • Датчик контролю рівня оливи.
  • 4-х тактний двигун із верхнім розташуванням клапанів.
  • Система автоматичного регулювання двигуна.
  • Збільшено обсяг паливного бака.
  • Змінено форму повітряного фільтра з масляною ванною.
  • Компактність.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.