Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Бензиновий культиватор Daishin SPR-120Н

Новий

Бензиновий культиватор Daishin SPR-120Н Збільшити
немає в наявності
5367

Мотокультиватор бензиновий, потужність 4,0 к.с., самохідний, економний, 2 швидкості вперед/1 назад, ширина захвату 660/910 мм ., глибина 145 мм., паливний бак 2,5 л., маневрений, легкий в експлуатації, вага 45 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Культиватор Daishin SPR 120H – засіб призначений для обробки ділянок землі площею від 30 до 40 соток. Японська збірка та продуманість до дрібниць створюють приємне враження про цю модель. Мотокультиватор Daishin SPR-120H - це інструмент з надійним двигуном японського виробництва для обробки ґрунтів різного роду. Прекрасно підходить для невеликих земельних ділянок.
Крутний момент передається від двигуна за допомогою клинопасової передачі, на вал редуктора. Редуктор мотокультиватора Daishin SPR-120H розбірний, як і в професійних моделях. Культиватор простий у використанні і не вимагає багато місця для свого зберігання.

Відмінні особливості товару, що додається:

  • Регульована по висоті ручка;
  • Надійний двигун Honda;
  • Наявність 2-х передач вперед та 1 задньої передачі;
  • Фрези дозволяють розпушувати ґрунт різного рівня складності.


Гарантія – 1 рік
Виробник: Японія

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.