Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Бензиновий культиватор Daishin SPR-160H

Новий

Бензиновий культиватор Daishin SPR-160H Збільшити
немає в наявності
5448

Мотокультиватор бензиновий, потужність 5,5 к.с., самохідний, економний, 2 швидкості вперед/1 назад, ширина захвату 91 0 мм ., глибина 320 мм., паливний бак 3,1 л., маневрений, легкий в експлуатації, вага 58 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Daishin SPR-160H мотокультиватор професійного рівня для роботи на городі або присадибній ділянці. Даний мотокультиватор відрізняється високою потужністю і надійністю, за один захід з його допомогою можна розпушити або зорати площу, що вже вимірюється в гектарах. Конструкція культиватора має на увазі використання навісного обладнання, що перетворює культиватор на картоплекопувач, плоскоріз, підгортник. Використовуючи всі ці переваги, ви зможете проводити прибирання сміття, розчищення грядок або викопування рослин, загалом все те, для чого вам потрібно було б купувати додаткові агрегати. Що ж до технічних характеристик мотокультиватора, то тут теж усе на високому рівні. Daishin SPR-160H обладнаний чотиритактним бензиновим двигуном Honda GX160, об'ємом 163 см3 і потужністю 4 кВт, еквівалентним 5,5 кінським силам. Двигун Honda GX160 досить економічний, він споживає 1,1 літра палива на годину. Ланцюгова триступінчаста коробка передач мотокультиватора дозволяє досягти максимальної плавності ходу і маневреності, об'їжджати перешкоди легко і просто. Ріжуча система культиватора обладнана лезами, здатними виробляти рівномірне розпушування до 32 сантиметрів у глибину і шириною 91 см.

Відмінні риси мотокультиватора Daishin SPR-160H:

  • Мотор Honda GX160 із чудовим моторесурсом;
  • Маневреність та керованість;
  • Низьке споживання палива;
  • Трансмісія: 2-х передач вперед та 1 задня передача;
  • Ріжучі фрези виконані із загартованої сталі.


Гарантія – 1 рік
Виробник: Японія

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.