Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Бензиновий культиватор Daishin SPR-170HG

Новий

Бензиновий культиватор Daishin SPR-170HG Збільшити
немає в наявності
5447

Мотокультиватор бензиновий, потужність 5,5 к.с., самохідний, економний, 2 швидкості вперед/1 назад, ширина захвату 830 мм ., глибина 300 мм., паливний бак 3,6 л., маневрений, легкий в експлуатації, вага 58 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Daishin SPR 170HG універсальний високоякісний мотокультиватор, виготовлений японською компанією Daishin. Цей агрегат в першу чергу створений для допомоги городнику виконувати оранку і культивацію ділянки, але крім цього у зв'язці з навісним обладнанням він може прибирати сміття, викорчовувати бур'ян і робити багато інших дій. Силова частина мотокультиватора виконана на базі чотиритактного двигуна HardGear 170T, що має коробку передач на 2 передні та 1 задню швидкості. Мотор здатний розвивати потужність 4 кВт, що еквівалентно 5,5 л. Також мотор культиватора Daishin SPR 170HG обладнаний гільзою з чавуну, що зменшує стирання поршня і повітряним охолодженням, що оберігає його від перегрівів. Ширина оброблюваного ґрунту культиватором становить 83 сантиметри при глибині обробки 32 сантиметри.

Відмінні риси мотокультиватора Daishin SPR 170HG :

  • Економічність завдяки верхньому розташуванню клапанів;
  • Маневреність та керованість;
  • Наявність 2-х передач вперед та 1 задньої передачі;
  • Ріжучі фрези виконані із загартованої сталі.


Гарантія – 1 рік
Виробник: Японія

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.