Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Бензиновий тріммер MTD 1033

Новий

Бензиновий тріммер MTD 1033 Збільшити
немає в наявності
5384

Бензинова мотокоса потужністю 1,4 к.с., працює з різальним механізмом у вигляді волосіні 3 мм або зі сталевим 4-х зубчастим ножем. Однією з якостей, що відрізняє мототриммер від газонокосарки, це здатність косити високу траву та молоді пагони дерев.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Легка бензинова мотокоса MTD 1033 призначена для підстригання на газонах трав, бур'янів та чагарників чудово підійде як для професіоналів так і для любителів. Мотокоса MTD 1033 оснащена двигуном із цільним коленвалом, потужністю 1050 Вт, що дозволяє зберігати низький рівень вібрацій із високим рівнем балансування. Двигун MTD 1033 запускається без особливих зусиль, для цього потрібно лише плавно потягнути за мотузку. Різання трави може здійснюватися ножем, робоча ширина якого становить 255 мм або за допомогою трьох міліметрової волосіні, в цьому випадку ширина обробки може становити 420 мм. Конструкція MTD 1033 виконана на основі зручного велосипедного рукояті, вся маса косарки при цьому становить 7,4 кг. Така конструкція та вага дозволяє не створювати навантаження на оператора та легко контролювати напрямок руху коси.

Відмінні риси мотокоси MTD 1033

  • Великий моторесур двигуна;
  • Низький рівень вібрацій завдяки цілісному коленвалу;
  • Ранцеве оснащення, що розподіляє навантаження;
  • U-подібна велосипедна рукоятка.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.