Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Бензопила Титан 2115

Новий

Бензопила Титан 2115 Збільшити
немає в наявності
5178

Бензопила ТИТАН 2115 призначена для ремонтних робіт у майстерні, для заготівлі дров у домашньому господарстві, або розпилювання невеликих дерев у саду. Швидкість 900 м/хв. потужність 1,8 к.с.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Бензопила побутова ТИТАН 2115 - досить мобільна та продуктивна модель російського бренду. Пила оснащена витривалим 2-х тактним бензиновим мотором потужністю 1,8 к.с., що має робочий об'єм 33 см, що приводить в рух ланцюг Oregon зі швидкістю 900 м/хв. Пусковий паливний насос дозволяє почати роботу з інструментом та забезпечує плавний пуск. Пила призначена для різання дерев, заготівлі дров та іншої роботи з деревиною. Невелика вага і зручна рукоятка дозволяє здійснювати роботу з пилкою навіть однією рукою. Пропонована модель досить проста і як в експлуатації, так і в обслуговуванні, що забезпечує система автоматичного змащення. З метою безпеки інструмент має гальмо ланцюга, а також ефективну систему віброгасіння. Як результат – це зручний, потужний, практичний та функціональний інструмент, що має арсенал можливостей, що дозволяє досить легко впоратися з будь-якою побутовою ситуацією.

Відмінні особливості:

  • пусковий паливний насос для плавного запуску;
  • зручно розташована ручка;
  • збалансована конструкція.
ВиробникТитан
Країна виробникКитай
Довжина шини (мм)400
Крок ланцюга0.325''
Швидкість обертання ланцюга (м/с)15
Розташування двигунаПоперечне
Тип двигунаБензиновий двотактний
Потужність двигуна (к. с.)1.8
Об'єм двигуна (куб. см)36
Обсяг паливного бака (л)0.31
СтанНове
Вага (кг)4.5
Гарантійний термін (міс)12 міс

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.