Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Бензопила ланцюгова Forte FGS5800 Professional

Новий

Бензопила ланцюгова Forte FGS5800 Professional Збільшити
немає в наявності
6099

Ланцюгова бензопила Forte FGS5800 Professional потужністю 3.0 кВт; об'єм циліндра 58 куб. см; довжина шини 500 мм; крок ланцюга 0,325 дюймів; об'єм паливного бака 550 мл; об'єм масляного бака 260 мл; вага 5,8 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Бензопила ланцюгова Forte FGS5800 Professional відноситься до класу професійних інструментів і відрізняється високою якістю вузлів і комплектуючих, надійністю та сучасним дизайном, а також має здатність витримувати великі та тривалі навантаження. Корпус виготовлений із протиударного пластику. Для безпеки роботи передбачено захист від зворотного удару з миттєвою зупинкою ланцюга. Є ефективна антивібраційна система, яка знижує навантаження під час роботи.

Бензопила Forte FGS5800 Professional оснащена бензиновим 2-тактним двигуном з повітряним охолодженням, потужністю 3000 Вт і об'ємом циліндра 58 куб.см, що забезпечує високу швидкість ланцюга для легкого різання. Такі характеристики дозволять швидко розпиляти навіть вологу деревину великого діаметру, а також виконувати роботи у будь-якому положенні. На модель встановлена шина довжиною 500 мм із кроком 0,325 дюймів. Паливний бак розрахований на 550 мл, об'єм масляного бака на 260 мл. Як паливо використовується суміш бензину А92 з маслом для 2-таких двигунів у співвідношенні 50:1. Передбачено автоматичну систему змащення шини та ланцюга, що запобігає їх передчасному зносу. Є захист для рук.

Відмінні риси ланцюгової бензопили Forte FGS5800 Professional:

  • потужний 2-тактний двигун;
  • висока швидкість ланцюга для легкого різання;
  • автоматичне змащення ланцюга;
  • сучасна антивібраційна система;
  • захист від зворотного удару (миттєва зупинка ланцюга);
  • виконання робіт із будь-якого положення;
  • захист рук оператора;
  • безпечний вимикач.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.