Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Електрична газонокосарка Black&Decker GR3000

Новий

Електрична газонокосарка Black&Decker GR3000 Збільшити
немає в наявності
3797

Потужність двигуна: 1000 Вт; швидкість холостого ходу: 2900 об./хв.; ширина прокосу: 30 см; висота скошування: 23, 43, 58 мм (регулюється); ємність травозбірника: 35 літрів; розмір упаковки: 730x420x345 мм; вага (упаковка/інструмент): 13,5 кг/11,4 кг

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Електрична газонокосарка Black&Decker GR3000 - потужна та легка газонокосарка з тихим двигуном на 1000 Вт та шириною прокосу 30 см, призначена для обслуговування малих та середніх галявин. Три зручно регульовані висоти скошування (23, 43 і 58 мм) і 35-літровий травозбірник, що легко спорожнюється, із спеціальної високоміцної тканини, в який міститься вся скошена трава, що надає високого комфорту при експлуатації. Перенесення здійснюється за допомогою зручної рукоятки. Колісна газонокосарка Black&Decker GR3000 легко збирається для економічного та зручного зберігання.

Ріжучий елемент у вигляді добре заточених лез зупиняється протягом декількох секунд. Максимальна зручність при експлуатації забезпечує рукоятка ергономічної форми, що не ковзає в руках оператора.

Корпус газонокосарки виконаний з якісного матеріалу не схильний до дії корозії, захищає модель від пошкоджень. Пристрій має яскравий ергономічний дизайн, що характеризується відмінною ергономікою. Механізм продуктивно працює у вузьких та важкодоступних місцях, де безсилі інші інструменти такого класу.

Відмінні риси газонокосарки Black&Decker GR3000

  • Тихий рівень шуму
  • Високоміцний легкий корпус із пластику
  • Відкидна ручка
  • Маневреність
  • Три висоти скошування
  • Легка вага - стає дуже важливо, якщо косаркою користуватимуться жінки або люди похилого віку
  • Легкознімний і легкоочисний травозбірник на 35 літрів
  • Хороше співвідношення: ціна-якість

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.