Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Електричний тример Зеніт ЗТС-1400

Новий

Електричний тример Зеніт ЗТС-1400 Збільшити
немає в наявності
4372
Електричний триммер для косіння трави та зрізу молодих невеликих чагарників за допомогою сталевого ножа, складна штанка, допоміжна D-подібна рукоятка, потужність двигуна 1400 Вт, ширина косіння 250 мм, вага 4 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Електричний тріммер Зеніт ЗТС 1400 - легкий, безшумний, простий і зручний в експлуатації, більш придатний для облагородження дачі - стрижки трави під лавками, навколо кущів, уздовж парканів. Цей підстригач, завдяки своїй маневреності, може похвалитися ефективною роботою в місцях, де не здатна пройти будь-яка газонокосарка.

Двигун потужністю 1400 Вт розташований на верхньому краю штанки тримера і регулюється курком на рукояті, максимальна кількість холостого ходу 10000 об/хв. У комплект входять як котушка з ліскою, так і трилопатевий ніж для роботи з різними типами рослинності. Для зручної та комфортної роботи оснащена електротриммер цієї торгової марки додатковою регульованою рукояткою та зручною ковзною ручкою.

Цей електроінструмент із прямим валом. Тример Зеніт ЗТС 1400 працює від мережі, що дозволяє не забруднювати навколишнє середовище, а невелику вагу 4 кг і практично безшумна робота напевно порадують Вас.

Відмінні риси електричного тримера Зеніт ЗТС-1400

  • Лекгій та простий в експлуатації
  • Електричний двигун високої потужності
  • Надійна комфортна конструкція
  • Допоміжна D-подібна рукоятка
  • Складова штанга
  • Легка міцна штанга
  • Верхнє розташування двигуна

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.