Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Електричний Гілкоподрібнювач Zirka L 78

Новий

Електричний Гілкоподрібнювач Zirka L 78 Збільшити
немає в наявності
3433
Електричний веткоподрібнювач, потужність електродвигуна 2500 Вт, максимальний діаметр матеріалу, що перебивається 40 мм, транспортувальні колеса, міцна пластикова горловина, яка надає надійності але не додає ваги, шумозахист, простий в експлуатації та маневрений інструмент, вага 26 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Електричний веткоподрібнювач Zirka L 78 - інструмент для перебивання гілок в тирсу. Допоможе Вам позбутися непотрібної купи гілок та невеликих дощок. Подрібнить будь-який дерев'яний матеріал завтовшки не більше 40 мм у діаметрі. Простий в експлуатації, компактний розмір, для зручності трансортування є пара пластикових коліс та шумозахист. Працює від мережі 220 В, горловина інструменту виготовлена із пластику підвищеної міцності.

Відмінні риси електричного веткоподрібнювача Zirka L 78

  • Лекгій та простий в експлуатації
  • Транспортувальні колеса
  • Горловина із міцного пластику
  • Надійна комфортна конструкція
  • Електродвигун

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.