Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Електричний висоторіз IKRA EAS 750 F

Новий

Електричний висоторіз IKRA EAS 750 F Збільшити
немає в наявності
4928
Електричний висоторіз IKRA EAS 750 F для зрізу непотрібних гілок на деревах, зручна ручка, допоміжна ручка. Працює від мережі напругою 220 В. Потужності електродвигуна 780 Вт. достатньо для того, щоб розігнати ланцюг до 11 м/с. Довжина шини 200 мм. Робоча довжина висоторізу 4,5 м. Ємність масляного бака 0,11 л. Вага інструменту 3,4 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Електричний висоторіз IKRA EAS 750 F – інструмент, який призначений для зрізу сухих гілок та сучків з дерев. Є штанкою з рукояткою з одного боку і ріжучою гарнітурою (дуже схожою на шину з ланцюгом від бензопили, тільки коротше) з іншого боку. Приводиться в дію електричним двигуном потужністю 780 Вт, для зручності є допоміжна рукоятка. Очени практичний варіант, коли свого зростання не вистачає, а ставити драбину або драбину незручно чи немає такої можливості. Телескопічна штанга дозволяє плавно змінювати робочу довжину інструменту. Єдина відмінність від моделі IKRA EAS 750 – це лише зміна у зовнішньому вигляді.

Комплектація висоторізу IKRA EAS 750 F:

  • Шина (Oregon).
  • Ланцюг.
  • Висоторіз.

Відмінні особливості електричного висоторізу IKRA EAS 750 F:

  • Лекгій та простий в експлуатації
  • Допоміжна рукоятка
  • Маленька вага
  • Електричний двигун
  • Легка та міцна штанга

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.