Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Електричний висоторіз IKRA EAS 750

Новий

Електричний висоторіз IKRA EAS 750 Збільшити
немає в наявності
4927
Електричний висоторіз IKRA EAS 750 для зрізу непотрібних гілок на деревах, зручна ручка, допоміжна ручка. Працює від мережі напругою 220 В. Потужності електродвигуна 780 Вт. достатньо для того, щоб розігнати ланцюг до 11 м/с. Довжина шини 200 мм. Робоча довжина висоторізу 4,5 м. Ємність масляного бака 0,11 л. Вага інструменту 3,4 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Електричний висоторіз IKRA EAS 750 – інструмент, який призначений для зрізу сухих гілок та сучків з дерев. Є штанкою з рукояткою з одного боку і ріжучою гарнітурою (дуже схожою на шину з ланцюгом від бензопили, тільки коротше) з іншого боку. Приводиться в дію електричним двигуном потужністю 780 Вт, для зручності є допоміжна рукоятка. Очени практичний варіант, коли свого зростання не вистачає, а ставити драбину або драбину незручно чи немає такої можливості. Телескопічна штанга дозволяє плавно змінювати робочу довжину інструменту.

Комплектація висоторізу IKRA EAS 750:

  • Шина (Oregon).
  • Ланцюг.
  • Висоторіз.

Відмінні особливості електричного висоторізу IKRA EAS 750:

  • Лекгій та простий в експлуатації
  • Допоміжна рукоятка
  • Маленька вага
  • Електричний двигун
  • Легка та міцна штанга

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.