Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Электрокоса Alpina T1.0EJ

Новий

Электрокоса Alpina T1.0EJ Збільшити
немає в наявності
4898

Електрокоса Alpina T1.0EJ тример для присадибної ділянки. Працює від мережі напругою 220 В. Потужний 700 Вт. двигун з легкістю набирає обертів до 8000 об/хв. Ширина захвату 350 мм. Вигнута штанга з гнучким валом. Комплектується тримірною головкою. Верхнє розташування двигуна. Регульована ручка. Вага лише 4,6 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Тример електричний Alpina T1.0EJ чудове вирішення проблеми з укосом великої кількості трави на присадибній ділянці. обладнана потужним як для свого класу двигуном, який працює від мережі та має спеціальний захист від перевантажень. Хотілося б відзначити, що дана модель не виділяє в атмосферу вихлопних газів. Під час та після роботи відчутний лише насичений аромат свіжоскошеної трави. Сам двигун розташований у верхній частині косарки, тим самим збалансовано знаходиться у Ваших руках плюс не боїться роси.

Так само варто відзначити, що дана модель має зручну регульовану рукоятку і дозволяє налаштувати косу під будь-яке зростання людини. Спеціальний ремінь дозволяє одягати тример через плече. Варто відзначити корпус виготовлений з високоміцного пластику, а рукоятки мають прогумовані вставки.

Комплектація постачання Alpina T1.0EJ:

  • Електрокоса
  • Тривимірна головка
  • Наплічний ремінь
  • Інструкція з експлуатації.

Відмінні риси електрокоси T1.0EJ:

  • Двигун із низьким рівнем шуму.
  • Ергономічний корпус.
  • Заднє розміщення двигуна.
  • Додаткова рукоятка, що регулюється.
  • Контролює натяг шнура подовжувача.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.