Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Электрокоса Vitals master EZT 124s

Новий

Электрокоса Vitals master EZT 124s Збільшити
немає в наявності
4594

Електрокоса Vitals EZT 124s призначена для скошування трави та обробки газонів на садових ділянках невеликих та середніх розмірів. Потужність 1200 Вт, ширина косіння ліскою 420 мм, ножем 255 мм. Низьке вібраційне навантаження, верхнє розташування двигуна.

Повний опис та характеристики >>>

Магазин Тракторцы - официальный дилер Vitals
Магазин "Тракторці" є офіційним дилером ТМ "Vitals" в Україні.
.

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Електрична коса Vitals master EZT 124s (триммер електричний) призначена для скошування трави та обробки газонів на садових ділянках невеликих та середніх розмірів. Електрокоса Vitals EZT 124s являє собою пристрій у вигляді прямої штанги, на якій кріпиться двигун, ріжуча головка та розбірна хромована штанга. Як ріжучий пристрій використовується нейлонова волосінь або ріжучий ніж.

Сам двигун розташований у верхній частині інструменту: добре збалансований і краще захищений від влучення вологи, ніж тримери з нижнім розташуванням двигуна. Розбірна штанга дозволяє перевозити тример без заподіяння незручностей, тому що в розібраному вигляді займає мало місця. Легко розбирається та збирається.

Тример Vitals master EZT 124s оснащений системою плавного пуску, яка знижує навантаження на мережу і дозволяє уникнути ривків інструменту при запуску, що захищає користувача від травм, а інструмент від поломки. Для ще більшого комфорту є додаткова регульована верхня рукоятка (±13,5⁰). Завдяки спеціальній конструкції рукояті значно знижено рівень вібраційного навантаження на руки оператора.

Дана модель має легкий і компактний дизайн, проста і довговічна у використанні, незамінна для тих, хто хоче мати у дворі гарний і доглянутий газон.

Відмінні риси електрокоси Vitals EZT 124s:

  • Легкість та простота в експлуатації
  • Низьке вібраційне навантаження
  • Розбірна хромована штанга
  • Регульована верхня рукоятка ±13,5⁰
  • D-подібна додаткова ручка
  • Наплічний ремінь
  • Шпуля та ніж у комплекті
  • Потужний двигун
  • Верхнє розташування двигуна

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.