Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Самохідна газонокосарка бензинова Alpina Premium4800SHX

Новий

Самохідна газонокосарка бензинова Alpina Premium4800SHX Збільшити
немає в наявності
4888

Газонокосарка бензинова самохідна Alpina Premium4800SHX з японським 4-х тактним двигуном Honda GCV135, потужність якого 3,4 кВт/4,5 к.с. Ширина захвату при косінні 460 мм. Централізоване регулювання висоти у шести положеннях 25-75 мм. Швидкість руху 3,5 км/година. Привід здійснюється на задні колеса. Розмір коліс передні/задні 200/200 мм. Об'єм пластикового травозбірника 60 л. Чотири роботи: косіння з викидом назад, убік, у травозбірник та мульчування. Вага косарки всього 32 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Газонокосарка бензинова самохідна Alpina Premium4800SHX професійного рівня косарка для приведення газону в парку, сквері і на приватній ділянці або дачі. Основною перевагою бензинової газонокосарки є мобільність та автономність, які дають оператору більше свободи у роботі.

Дана модель газонокосарки відноситься до розряду самохідних, що значною мірою сприяє невтомній і легкій роботі. З таким агрегатом зможе впоратися навіть жінка. Великі колеса допоможуть легко переміщатися навіть по не зовсім підготовленому грунту.

Концерн "Альпіна" використовувала при створенні цього продукту перевірений, надійний 4-х тактний бензиновий двигун японської фірми Honda GCV135 з важелем регулювання оборотів, декомпресійною системою, зменшеною кількістю викиду шкідливих газів і дуже низьким рівнем шумності.

Ну і насамкінець хотілося б відзначити, що купуючи Alpina Premium4800SHX Ви отримуєте не тільки газонокосарку яка може робити стрижку газону з викидом назад у бік або збором в травозбірник, а ще й мульчувач!!!

Комплектність газонокосарки бензинової самохідної Alpina Premium4800SHX:

  • Газонокосарка.
  • Травозбірник пластиковий.
  • Комплект кріпильних елементів.

Відмінні риси газонокосарки бензинової самохідної Alpina Premium4800SHX:

  • Проста у використанні, надійна та високопродуктивна косарка.
  • Корпус косарки виготовлений з матеріалу покритого молотковою емаллю.
  • 6 ступенів централізованого регулювання висоти зрізу.
  • Травозбірник виготовлений із міцного пластику.
  • Низький викид шкідливих вихлопних газів.
  • Низький рівень шуму.
  • чотири варіанти роботи: мульчування, косіння з викидом назад, убік, зі збором у травозбірник.
  • Безпосередньо на ручці знаходиться важіль регулювання обертів.
  • Потужний надійний, перевірений та спеціально виготовлений для газонокосарок двигун 4-х тактний бензиновий Honda GCV135.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.