Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Електрична газонокосарка MTD 3412 E HW

Новий

Електрична газонокосарка MTD 3412 E HW Збільшити
немає в наявності
5376

Потужність 1200 Вт, ширина різання 34 см, робоча висота 30-70 мм, пластиковий корпус покритий якісною порошковою фарбою, колеса 150/200 мм., Травозбірник 40 л., Вага 14 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


MTD 3412 E HW невелика та легка електрична газонокосарка, із сучасним дизайном, призначена для стрижки невеликих прибудинкових газонів. Враховуючи її невелику вагу і досить моторний мотор потужністю 1200 Ватт, у вас не буде ніяких труднощів при стрижці газону, навіть незважаючи на наявність кабелю живлення. З плюсів електромотора відразу можна перерахувати відсутність вихлопів, безшумність та відсутності вібрацій, а враховуючи високу економічність та захист від перепадів в електромережі, MTD 3412 E HW дасть фору багатьом бензиновим газонокосаркам. Також плюсом є те, що мотор захищений від перегрівів і має гальмо, що блокує ножі, при попаданні каменів та інших твердих матеріалів. Газонокосарка MTD 3412 E HW виконує обробку газону шириною в 34 сантиметри і за висотою від 30 до 70 мм., завдяки центральному п'ятиступінчастому регулюванню. Корпус газонокосарки виконаний з жорсткого, надійного пластику, покритого якісною порошковою фарбою, так само як і його травозбірник на 40 літрів. Знімний травозбірник має індикацію заповненості бака.

Комплектність:

  • Газонокосарка MTD 3412 E HW;
  • Травозбірник для зрізаної трави.

Відмінні особливості:

  • Потужний двигун на 1200Вт;
  • Міцний корпус із поліпропілену;
  • Регульована висота зрізування газону – 5 позицій;
  • Невелика вага.


Гарантія – 1 рік
Виробник - Німеччина

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.