Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Електрична газонокосарка MTD SMART 38E

Новий

Електрична газонокосарка MTD SMART 38E Збільшити
немає в наявності
5378

Потужність 1300 Вт, ширина різання 37 см, робоча висота 25-60 мм, пластиковий корпус, колеса 130/160 мм., Травозбірник 35 л., Вага 14 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


MTD SMART 38E невелика, напів-побутова газонокосарка, що відрізняється своєю зручністю та легкістю експлуатації, розрахована переважно на якісне обслуговування малих та середніх газонів до 500 м2. Електродвигун газонокосарки видає досить хорошу потужність 1300 Ватт, а враховуючи, що він наділений функцією охолодження, його безперервна експлуатація може бути досить довгою. Враховуючи те, що MTD SMART 38E використовується електромотор, рівень її шуму знаходиться на досить низькому рівні, як і вібрації. Низька вага газонокосарки всього в 14 кілограм при ширині косовиці 37 см, дозволяють швидко і якісно підстригати газони, не прикладаючи при цьому великих фізичних зусиль. Регульована висота зрізу становить від 25 до 60 мм і регулюється в трьох ступенях висоти. Зрізана трава може викидатися як ззаду газонокосарки, так і травозбірник об'ємом 35 літрів. Корпус моделі MTD SMART 38E виконаний із пластику високої якості, який прослужить довго.

Комплектність:

  • Газонокосарка MTD SMART 38E;
  • Травозбірник для зрізаної трави.

Відмінні особливості:

  • Потужний двигун на 1300Вт;
  • Міцний корпус із поліпропілену;
  • Регульована висота зрізання газону – 3 позицій;
  • Невелика вага.


Гарантія – 1 рік
Виробник - Німеччина

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.