Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Газонокосарка MAKITA PLM4110

Новий

Газонокосарка MAKITA PLM4110 Збільшити
немає в наявності
5261

Газонокосарка MAKITA PLM4110 призначена для стрижки газонів до 1000 кв.м. Завдяки потужності та мобільності бензинові газонокосарки є найпоширенішим типом косарок.
Потужність 2,8 к.с./2,04 кВт, об'єм 158 куб.см, вага 23 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Газонокосарка Makita PLM4110 застосовується для обробки газонів площею до 1000 м² і може працювати як в режимі мульчування бокс, так і бічного викиду трави. Газонокосарка пофарбована стійкою до ультрафіолету фарбою і довго зберігає початковий колір. Висота зрізу трави регулюється вручну, змінюється в діапазоні 20-75 мм, ширина скошування 41 см. Модель оснащена опцією самоходу та функцією стрижки трави на рівні коліс, що дозволяє стригти траву впритул до паркану. Ніж надійно захищений від пошкодження твердих предметів. Рукоятка налаштовується під зростання оператора у вигляді зміни висоти. У комплекті: газонокосарка, ніж 410 мм (у зборі), пластина для мульчування та бокс для трави.

Відмінні особливості:

  • 4-тактний двигун;
  • запатентована система із 4 ножами;
  • регулювання висоти зрізання газону вручну – 5 позицій;
  • насадки для мульчування у зборі;
  • для газонів площею до 1000 кв.


Гарантія – 1 рік
Виробник: Японія

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.