Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Кущоріз RYOBI RLP-416

Новий

Кущоріз RYOBI RLP-416 Збільшити
немає в наявності
5413

Кущоріз RYOBI RLP416 застосовують для обрізання крон плодових культур, нарізки живців пагонів та видалення відмерлих частин рослин. Акумулятор: Li-Ion/4 В/1.5 Аг, діаметр гілок 16 мм, вага 0,7 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Ріжуча система цієї акумуляторної моделі схожа з конструкцією обвідного механічного секатора, але в іншому - нічого спільного. Ryobi RLP 416 не має двох звичних ручок і включають його за допомогою невеликого курка. Передбачено блокування пристрою для того, щоб унеможливити випадкове включення ріжучого механізму. Секатор працює від Li-Ion акумулятора 4 В. Повного заряду вистачає для видалення до 500 гілок діаметром 9 мм. Модель здатна впоратися і з гілками товщиною близько 15-16 мм, якщо йдеться про м'яку деревину. Після цього акумулятор доведеться заряджати протягом 3-4 годин, і він буде готовий до роботи. Рукоятка секатора вигнута під кутом 30о для зручності утримання в руці. Додаткову ергономічність забезпечує і гумове покриття. Лезо гостре та відшліфоване, що гарантує точний, акуратний зріз без задир кори. У комплектацію цієї моделі входить акумулятор та зарядний пристрій.

Комплектність:

  • Li-Ion акумулятор 4 ст.

Відмінні особливості:

  • надійна легка та компактна конструкція;
  • максимальний діаметр гілок 16 мм;
  • GripZone™ – гумове покриття рукоятки для більшої зручності при роботі та зменшення вібрації.


Гарантія – 1 рік

ВиробникRYOBI
Країна виробникЯпонія
ТипАкумуляторний кущоріз
СтанНове
Вага (кг)0.7
Гарантійний термін (міс)12

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.