Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Мотоблок Bulat WM9

Новий

Мотоблок Bulat WM9 Збільшити
немає в наявності
5977

Мотоблок Bulat WM9 оснащений з 4-тактним дизельним двигуном WM 186FB з повітряним охолодженням; потужність 9,5 к.с.; об'єм двигуна 418 смкуб.; ручний стартер; швидкості 6 вперед/2 назад.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Мотоблок Bulat WM9 відноситься до важких мотоблоків. Це гібридна техніка на базі китайського мотоблоку, яка оснащена потужним двигуном від виробника Weima з редуктором. Він має великий ресурс та відрізняється високою якістю. Невеликі вібрації додадуть комфорту в роботі. Проста в облуджуванні. Хороше зчеплення ременів із шківом. Завдяки редуктору можна використовувати провідний шків великого діаметра. Широкий діапазон оборотів двигуна дозволяє пересуватися на 6 передачі зі швидкістю від 6 до 22 км/год. На 1-й, 2-й і на 3-ї передачах - швидкість 2 км/год. Різниця лише в оборотах двигуна. Різні обороти за тієї ж швидкості дозволяють працювати з косою, з гуркітною копалкою і т.д.

На Булат WM9 встановлений 4-тактний дизельний двигун WM 186FB з повітряним охолодженням, потужністю 9,5 к.с., об'ємом 418 смкуб. Двигун відрізняється надійністю, економічністю та високоякісним виконанням. Запуск здійснюється ручним стартером. КПП розрахована на 6 швидкостей уперед та 2 назад. Передача крутного моменту на редуктор здійснюється за допомогою 2-х ременів.

Відмінні риси мотоблоку Bulat WM9:

  • потужний 4-тактний двигун WM 186FB;
  • високий ресурс двигуна;
  • низькі вібрації;
  • КПП на 6 передачі вперед/2 тому;
  • ручний стартер;
  • гарне зчеплення ременів із шківом;
  • завдяки редуктору можна використовувати провідний шків великого діаметра;
  • широкий діапазон обертів двигуна;
  • різні обороти за тієї ж швидкості;
  • економічність.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.
+

Не влаштовує ціна мотоблоків?
Не поспішайте йти!

Залиште ваш номер телефону, ми передзвонимо і зробимо цікаву пропозицію!