Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Мотоблок Кентавр МБ 1012Е

Новий

Мотоблок Кентавр МБ 1012Е Збільшити
немає в наявності
4612

Кентавр МБ 1012Е – це універсальний дизельний мотоблок з водяним охолодженням. Виконує цілу низку робіт: культивування, підгортання, косіння, викопування коренеплодів, а також транспортувати вантажі до 500 кг. Тип двигуна: дизельний, тип запуску: електростартер, система охолодження: водяна, об'єм паливного бака 9 л, номінальна швидкість 2300 об/хв, робочий об'єм двигуна 815 см 3 , Потужність двигуна 12 к.с, вага 290 кг.


Повний опис та характеристики >>>

Магазин Тракторцы - официальный дилер Кентавр
Магазин "Тракторці" є офіційним дилером ТМ "Кентавр" в Україні.
.

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Кентавр МБ1012Е – це дизельний мотоблок, незамінний помічник для обробки великих площ та виконання численних сільськогосподарських робіт. Машина обладнана потужним двигуном R195NDL з водяним охолодженням, із приводом від трьох клиноподібних ременів, які знаходяться у постійному натягу. Мотоблок Кентавр МБ1012Е має вбудований двигун генератор (потужністю 60 Вт, 12 В). Цей генератор є джерелом живлення передньої фари, також до нього можна підключити будь-які інші обладнання, які розраховані на цю потужність і напругу. Фара, встановлена на двигуні, дозволяє працювати з мотоблоком та у темний час доби. Важливою функцією є муфта зчеплення мотоблока (суха, фрикційного типу в постійному зачепленні), функцією якої є включення та відключення приводу від двигуна до коробки. При великому навантаженні муфта пробуксовує, не даючи деталям двигуна та редуктора ушкоджуватися. Дана модель оснащена електростартером, завдяки якому легко можна завести потужний двигун. Важливо звернути увагу, що до мотоблоку Кентавр МБ1012Е застосовано новий тип редуктора з додатковим валом потужності, що дозволяє агрегувати навісне обладнання. Розблокування диференціала дуже полегшує роботу з мотоблоком, це дає можливість розгортати агрегат на місці.

Відмінні риси мотоблока Кентавр МБ1012Е

  • Електростартер
  • Потужний двигун
  • Дводискове зчеплення
  • Редуктор нового типу з додатковим валом відбору потужності, що дозволяє агрегувати різне навісне обладнання.
  • Розблокування диференціалу
  • Фара для роботи у темний час доби

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.
+

Не влаштовує ціна мотоблоків?
Не поспішайте йти!

Залиште ваш номер телефону, ми передзвонимо і зробимо цікаву пропозицію!