Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Мотокоса IKRA Mogatec BT 4344

Новий

Мотокоса IKRA Mogatec BT 4344 Збільшити
немає в наявності
4413

Бензинова мотокоса для боротьби з бур'яном, потужність коси становить 1,8 к.с., розбірна штанга дозволяє встановлювати на мотокосу різні насадки, тим самим розширюючи її функціональні можливості. в комплект входить сталевий ніж та шпуля з ліскою 2,4 мм.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Мотокоса IKRA Mogatec BT 4344 призначена для догляду за газоном на середніх та великих ділянках. Завдяки такій косі Ви можете заготовити сіно для худоби на зиму, позбудеться бур'янів та молодих чагарників на вашій ділянці. Одним словом веш дуже корисна у будь-якому господарстві. Мотокоса обладнана економічним двотактним двигуном, широкими ергономічними ручками. Цілісна нерозбірна штанга, всередині якої знаходиться сталевий вал, надає мотокосі надійності та практичності.

Відмінні риси мотокоси IKRA Mogatec BT 4344

  • Цілісна пряма штанга
  • Котушка із ліскою системи Tap&Go
  • Сталевий ніж у комплекті з косою
  • Економічний двотактний двигун

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.