Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Мотокоса PowerCraft BK 4325n

Новий

Мотокоса PowerCraft BK 4325n Збільшити
немає в наявності
5647

Мотокоса PowerCraft BK 4325n - надійна бензинова коса, укомплектована двигуном потужністю 2,5 кВт/3,4 к.с. з робочим об'ємом 42,7 см3. Діаметр скошування ліскою 430мм, а диском – 255мм. Габарити упаковки (привід/штанга), мм - 370x310x220/1550x40x40. Має вагу нетто/брутто – 8,1/8,9 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Мотокоса PowerCraft BK 4325n – це ручна моторизована бензинова коса з верхнім розташуванням двигуна внутрішнього згоряння, призначена для скошування трави на невеликих площах; у незручних для роботи газонокосаркою місцях - біля дерев, кущів, огорож, стовпів або на місцевості з нерівним рельєфом або зі схилами; для зрізання бур'янів та кущів, діаметр стволів яких перевищує 20 мм.

Завдяки використанню сучасних розробок та технологій, цей виріб наділений оптимальними робочими характеристиками, а також відрізняється довговічністю та зносостійкістю основних частин та деталей.

За своєю конструкцією мотокоса відноситься до простих класичних механізмів (силовий агрегат, вал, конічний редуктор, шпиндель із встановленим на ньому ножем або шпулею з ліскою). Принцип дії виробу дуже простий: обертальний рух двигуна внутрішнього згоряння передається на вал. Конічний редуктор здійснює механічну передачу моменту, що крутить, від валу на шпиндель, на якому закріплений ніж або шпуля з ліскою.

Простота пристрою мотокоси ПауерКрафт BK 4325n є фактором надійності, що забезпечує її безвідмовну роботу в різних умовах.

Комплектність:

  • наплічний ремінь;
  • симетричні ручки;
  • шпуля з ліскою;
  • 3-зубчастий ніж;
  • Кномплект інструментів.

Відмінні риси мотокоси PowerCraft BK 4325n:

  • легкий старт;
  • низький рівень вібрації;
  • наплічний ремінь;
  • цільна алюмінієва штанга.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.