Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Мотокультиватор Нева МКМ-45-02

Новий

Мотокультиватор Нева МКМ-45-02 Збільшити
немає в наявності
3126

Мотокультиватор з чотиритактним бензиновим двигуном Subaru (1,6 к.с.), складане кермо, автоматична муфта зчеплення, мала вага, маневрений, економічний, ширина захвату 50 см, глибина культивації 20 см, вага 12 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Мотокультиватор Нева МКМ- 45-02 є представником серії компактної та зручної техніки. Ідеальний варіант для регулярної обробки ґрунту в теплицях, міжряддях та на клумбі. Чотирьохтактний бензиновий японський двигун Subaru гарантує довговічність, економічність культиватора і високу якість виконуваних ним функцій. Складане кермо полегшує процес транспортування, культиватор Нева МКМ-45-02 з легкістю розміститься в багажнику автомобіля. Мотокультиватор Нева МКМ-45-02 має значну потужність двигуна, як для своїх габаритів, що дозволяє виконати необхідний обсяг сільськогосподарських робіт швидше та якісніше, ніж у ручному режимі. Муфта зчеплення, яка автоматично спрацьовує, значно спрощує роботу оператора. Малі габарити роблять мотокультиватор Нева МКМ-45-02 дуже мобільним і маневреним, а вага у нього дуже маленька, тому звертатися з ним можуть навіть жінки. Принципових відмінностей від моделі МКМ 45 немає, різниця полягає у виробнику двигуна та його потужності, а відповідно шириною та глибиною обробки.

Відмінні риси мотокультиватора Нева МКМ-45-02

  • Маневреність
  • Простота в управлінні
  • Автоматична муфта зчеплення
  • Черв'ячний редуктор
  • Складане кермо
  • Чотирьохтактний двигун Subaru
  • Економічність
  • Робота в обмежених умовах
  • Зручний під час транспортування

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.