Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Мотокультиватор Solo 503RM

Новий

Мотокультиватор Solo 503RM Збільшити
немає в наявності
4816

Мотокультиватор Solo 503RM легкий компактний та надійний інструмент. Привід культиватора здійснюється за допомогою 4-тактного двигуна Subaru EP 16 потужністю 3,7/5,0 кВт./к.с. Ширина захвату можлива 360-590 мм. Глибина обробки до 50-250 мм. Реверс. Частота обертання фрез вперед/назад 135/58 об/хв. Діаметр фрези 320 мм. Ланцюговий редуктор. В комплект входить окучник S02, кронштейн S03, пара коліс (грунтозачепи). Вага мотокультиватора всього 53 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Мотокультиватор Solo 503RM – чудовий мотокультиватор для виконання різних робіт як на побутовому (в саду та городі), так і на професійному рівні. Основу конструкції SOLO 503RM становить надійний, продуктивний, потужний (5 к.с.) та економічний бензиновий двигун Robin-Subaru серії EP, спеціально підібраний за потужністю під робочі характеристики культивуючої частини, а також ланцюговий редуктор. 4 фрези бензокультиватора з шириною та глибиною розпушування 60 та 25 см відповідно обертаються вперед, тобто. по ходу руху. На ваш розсуд, фрез може бути як 2, так і 4, в залежності від чого змінюється і ширина обробки з 30 на 60 см. У комплект SOLO 503 RM входять також ергономічна складна рукоятка і транспортне колесо, що полегшує переміщення техніки.

Комплектність мотокультиватора Solo 503RM:

  • Мотокультиватор.
  • Набір фрез.
  • ОкучникS02.
  • Кронштейн S03.
  • Пара коліс (грунтозачепи).

Відмінні риси мотокультиватора Solo 503RM:

  • Це перевірений і надійний двигун, який широко застосовується в техніці садового призначення.
  • Модель має можливість реверсивного руху, що буває необхідно за неможливості або незручності розвороту.
  • На модель передбачена можливість встановлення плуга.
  • Рукоятка не тільки складається, а й регулюється по висоті.
  • Можливість приєднання додаткового обладнання.


Гарантія – 5 років
Виробник - Німеччина

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.