Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Мотокультиватор Solo 510HV

Новий

Мотокультиватор Solo 510HV Збільшити
немає в наявності
4820

Мотокультиватор Solo 510HV легкий компактний та надійний інструмент. Привід культиватора здійснюється за допомогою 4-тактного двигуна Honda GX 160 потужністю 4.0/5,5 кВт./к.с. Ширина захвату можлива 330/600/840 мм. Глибина обробки до 50-250 мм. Реверс. Частота обертання фрез вперед/назад 135/58 об/хв. Діаметр фрези 320 мм. Ланцюговий редуктор. Коробка-варіатор. Вага мотокультиватора всього 58 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Мотокультиватор Solo 510HV – професійний мотокультиватор, який без проблем впорається навіть із найскладнішими завданнями. Основу конструкції SOLO 510HV становить надійний, продуктивний, потужний (5,5 к.с.) та економічний японський бензиновий двигун Honda (Хонда) серії GX, спеціально підібраний за потужністю під робочі характеристики культивуючої частини. 6 фрези бензокультиватора з шириною і глибиною розпушування 80 і 33 см відповідно обертаються вперед, тобто. по ходу руху. На ваш розсуд, фрез може бути як 2, так і 4 або 6, в залежності від чого змінюється і ширина обробки з 30 на 60 і на 80 см відповідно. Дана модель оснащена ланцюговим редуктором з 2-ма передачами вперед і 1-й тому, а також пневматичним зчепленням (!!!), що забезпечує зручність та простоту управління, а також збільшує продуктивність праці. У комплект SOLO 510 HV входять складна ергономічна рукоятка і транспортне колесо, що полегшує переміщення техніки.

Комплектність мотокультиватора Solo 510HV:

  • Мотокультиватор;
  • Набір фрез.

Відмінні риси мотокультиватора Solo 510HV:

  • Потужний, функціональний культиватор, створений виключно для важкої та тривалої роботи.
  • Для зручності роботи встановлено пневматичне зчеплення.
  • Можливість вибору швидкості руху.
  • Модель має можливість реверсивного руху, що буває необхідно за неможливості або незручності розвороту. Ця функція підвищує продуктивність праці.
  • На культиваторі встановлений потужний двигун Honda класу GX в 5,5 к.с., а також культиватор має ланцюговий редуктор.
  • За такої потужності культиватор може розорювати сухі цілинні землі.
  • На модель передбачена можливість встановлення плуга.
  • Встановлено коробку-варіатор, яка дозволяє плавно змінювати швидкість обертання ґрунтофрез.


Гарантія – 5 років
Виробник - Німеччина

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.