Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Бензинові мотоножиці IKRA BHSN 602

Новий

Бензинові мотоножиці IKRA BHSN 602 Збільшити
немає в наявності
4935

Мотоножиці бензинові IKRA BHSN 602 чудовий помічник при створенні ландшафтного дизайну. Працює від двотактного двигуна потужністю 0,9 кВт/1,2 к.с. Довжина різання 61,5 мм. Максимальний діамерт зрізу 27 мм. Задня поворотна рукоятка кущі виставляється в діапазоні від 0 до 180 град. Прозорий захисний кожух. Вага ножиць всього 6,3 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Мотоножиці бензинові IKRA BHSN 602 – найбільш потужний пристрій у цій лінійці продукції. Кущоріз використовується для формування ландшафтного дизайну, застосовується озеленювальними та комунальними службами, а також деякими окремими користувачами, для яких акуратність догляду за рослинами у власному саду вкрай важлива. Пристрій використовується професіоналами для створення химерних форм чагарників (топіарне мистецтво), зрізання гілок, що швидко ростуть, стрижки зелених огорож та інших видів робіт у саду.

Приводяться в дію мотоножиці за допомогою потужного 2 тактного двигуна , що у свою чергу дозволяє використовувати інструмент у місцях де немає електричної мережі . Робочий орган є двостороннім ножем з лазерним заточуванням , дозволяє без проблем справлятися з будь- яким поставленим завданням . Компанія Ікра для зручності оператора в даній моделі заклала в комплектацію ремінь на плечі , за допомогою якого рівномірно розподіляється навантаження . Крім того є можливість провертати рукоятку від 0 до 90 градусів . Антивібраційна система зводить нанівець вібрацію інструменту , тим самим дозволяє оператору протягом тривалого часу без так званого " перекуру " використовувати кущоріз .

Комплектність мотоножиць бензинових IKRA BHSN 602:

  • Мотоножиці.
  • Наплічний ремінь.

Відмінні риси мотоножиць бензинових IKRA BHSN 602:

  • Потужний 2-х тактний двигун.
  • Прозорий захисний кожух.
  • Лазерне заточування ножів.
  • Наплічний ремінь знімає навантаження на спину оператора.
  • Антивібраційна система.
  • Автономна робота (незалежність від мережі).
  • Двосторонній ніж дозволяє робити різ з обох сторін шини.
  • Можливість повороту ручки в межах від 0 до 180 град. дозволяє задовольнити найвибагливішого оператора.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.