Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Мотопомпа Бригадир МП-2Б

Новий

Мотопомпа Бригадир МП-2Б Збільшити
немає в наявності
4403

Мотопомпа Бригадир МП-2Б: для чистої води, бензиновий чотиритактний двигун 5,5 к. с. , Паливний бак 3,6 л, час безперервної роботи 2.4ч, габарити 48х43х40 см, вага 23 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Мотопомпа Бригадир МП-2Б наймолодша бензинова мотопомпа для поливу городу в лінійці. Її продуктивність знаходиться на рівні 550 л/хв. Це оптимальний варіант для поливу невеликої ділянки, перекачування води у різні ємності, осушення невеликих басейнів. Потужна помпа бензиновий насос, який легко перекачає воду з діаметром частинок до 8 мм без шкоди для крильчатки.
4-х тактний двигун простий в обслуговуванні та невибагливий. Добре справляється із тривалими навантаженнями. Примусове охолодження також сприяє цьому. Електронне запалення забезпечує легкий запуск з першого ривка кік стартера! Регулятор оборотів двигуна заощадить паливо і дозволить задати потрібну продуктивність. Датчик рівня бензину та масла забезпечує легший контроль над помпою.
Насосна частина з двигуном надійно закріплена на трубчастій рамі. Відкрита конструкція дозволяє швидко замінювати всі розхідники та стежити за станом мотопомпи.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.