Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Обприскувач Zirka ОГ-212

Новий

Обприскувач Zirka ОГ-212 Збільшити
немає в наявності
5697

Ручний обприскувач ранцевий Zirka ОГ-212 побутовий садовий помічник. Тип обприскувача: помповий. Об'єм бака для препаратів 12 л. Алюмінієва штанга.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Обприскувач Zirka ОГ-212 застосовується для обприскування, обробки дерев, чагарників, картоплі, огірків та інших рослин від шкідників та ін. Ця модель використовується як у побуті, так і в професійній сфері, де потрібна ефективність, надійність і продуктивність. Вона має просту конструкцію, що дозволяє легко використовувати її в роботі та при обслуговуванні.

Обприскувач складається з бака для зберігання рідини для обприскування, розрахованого на 12 л, який дозволить тривалий час обробляти великі площі без перерви на дозаправку. Ранцеве виконання полегшує і робить роботу зручною, комфортною, руки залишаються вільними. У конструкції використовуються якісні матеріали та міцний пластик. Штанга виготовлена з алюмінію, що підвищує міцність, стійкість до корозії. За допомогою регулювання струменя можна налаштувати діапазон та довжину розпилення хімікатів чи добрив. У даній моделі використовується насос ручного типу, коли спеціальним важелем необхідно робити підкачування для подачі рідини в шланг. Вся робота побудована на принципі попереднього закачування повітря, що створює тиск у резервуарі та виштовхує отруйну рідину назовні. Розпорошення відбувається доти, як тиск у баку знижується і рідина перестає подаватися. Максимальна температура рідини, що розпилюється, 40°C. Обприскувач ZIRKA ОГ-212 зручний, надійний та ефективний.

Комплектність ZIRKA ОГ-212:

  • алюмінієва штанга;
  • комплект ЗІП;
  • Інструкція з експлуатації.

Відмінні риси обприскувача ZIRKA ОГ-212:

  • ранцевий тип;
  • наявність штанги;
  • ефективний та високоякісний;
  • професійне та побутове використання.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.