Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Райдер Stiga Park Compact 16-4 WD

Новий

Райдер Stiga Park Compact 16-4 WD Збільшити
немає в наявності
5044

Райдер Stiga Park Compact 16-4 WD – універсальна машина, що працює від 4-х тактного двигуна B&S Power Built 4155 AVS потужністю 15 к.с. Ширина захвату косарки, залежно від деки, становить 950-1050 мм. Максимальна висота зрізу 85 мм. Регулювання висоти зрізу має 10 положень. Трансмісія гідраслічна. Швидкість руху райдера регулюється в діапазоні 0-10 км/година. Гідропідсилювач керма. Колісна формула 4х4. Механічний ВОМ. Вага апарату лише 195 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Райдер Stiga Park Compact 16-4 WD - це багатофункціональний пристрій, призначений в основному для упорядкування газонів великих площ, а також, за допомогою іншого обладнання, цілком по плечу та інші роботи: підмітання, згрібання трави та листя, культивування, обрізання краю газону. Застосовуючи ніж відвал - згрібання та формування у купи сміття тощо. Із застосуванням причепа - перевезення вантажів.

Серія Park представлена як машина, що поєднала в собі комфорт і зручність, з досить вражаючою продуктивністю, функціональністю і надійністю.

Конструктивною відмінністю є: шарнірна рама, яка під час маневрування не прокладає додаткової кмасла (задні колеса йдуть слід у передній передній); розташування всього навісного обладнання у фронтальній частині, що дозволяє оператору повністю контролювати робочий процес; гідростатична трансмісія дає можливість плавно витримувати швидкісний режим, починаючи з торкання з місця, збільшений термін експлуатації кермового механізму завдяки ланцюговому приводу.

Також варто відзначити, що для комфорту оператора передбачено регульоване сидіння, ергономічні важелі управління, гідропідсилювач кермової колонки. Ех, розповів так, що сам захотів придбати таку річ.

Комплектність райдера Stiga Park Compact 16-4 WD:

  • Комплект кріпильних елементів.

Відмінні риси райдера Stiga Park Compact 16-4 WD:

  • Надійний та комфортний трудівник на цілий рік.
  • Гідростатична трансмісія.
  • Привід здійснюється на всі колеса 4х4.
  • Збільшений термін експлуатації кермового механізму завдяки ланцюговому приводу.
  • Передбачено регулювання сидіння оператора.
  • Лічильник мотогодин допоможе Вам контролювати терміни проведення ТО.
  • Шарнірна рама дозволить заднім колесам копіювати слід передніх, не прокладаючи нового.
  • Завдяки ланцюговому приводу збільшено термін експлуатації.
  • Оновлений глушник знижує до мінімуму шум двигуна.
  • Ергономічний пульт керування дає можливість тримати все обладнання під контролем.
  • Регулювання висотою косіння регулюється електроприводом.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.