Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Райдер WOLF Select 107,175 T

Новий

Райдер WOLF Select 107,175 T Збільшити
немає в наявності
5436

Універсальна машина, що працює від 4-х тактного двигуна потужністю 17,5 л. Ширина захоплення косарки становить 107 см. Висота зрізу від 30 до 95 мм. Регулювання висоти зрізу має 5 положень. Вага апарату лише 175 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Wolf-Garten Select 107,175T трактор-газонокосарка являє собою машину з красивим дизайном, яка має велику витривалість та прохідність завдяки великим колесам. Ця техніка чудово виконує свої головні вимоги щодо скошування високої, жорсткої та густої трави на значних площах. Трактор-газонокосарка Select 107,175T оснащений продуктивним чотиритактним двигуном Briggs and Stratton , що працює на бензині, потужністю 17,5 л.с, здатним видавати високі обороти тривалий час.
Машина має п'ять ступенів стрижки по висоті починаючи від 30 до 95 мм, і дуже хорошу ширину коридору 107 см. Ззаду трактора-газонокосарки встановлений місткий ящик для збору трави (травозбірник). Також газонокосний трактор має фари, що збільшують видимість оператора в сутінках або в погану погоду і підніжку для зручної посадки.

Відмінні риси райдера Wolf-Garten Select 107,175T:

  • Надійний та комфортний трудівник на цілий рік;
  • Наявність зручної підніжки;
  • Безпечні для ґрунту шини;
  • Бічна розвантаження;
  • Для роботи в сутінках та в погану погоду передбачена фара;
  • Регулювання висотою косіння регулюється електроприводом.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.