Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Райдер WOLF Select 76,125 T

Новий

Райдер WOLF Select 76,125 T Збільшити
немає в наявності
5437

Універсальна машина, що працює від 4-х тактного двигуна потужністю 12,5 л. Ширина захоплення косарки становить 76 см. Висота зрізу від 30 до 90 мм. Регулювання висоти зрізу має 5 положень. Об'єм бака для трави 200 л. Вага апарату лише 185 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Wolf-Garten Select 76,125T – це бензиновий трактор-газонокосарка, що відрізняється своєю потужністю та практичністю, при використанні на значних територіях. Технічні характеристики трактора-газонокосарки дозволяють ефективно використовувати його для стрижки газонів у великих парках, газонів уздовж будівель підприємств, на алеях. Газонокосарка оснащена потужним мотором на 12,5 л.с, що забезпечує високу продуктивність, при малій витраті палива. Лопаті ріжучого ножа, виготовлені з міцної сталі, здатні викошувати смуги трави шириною 76 см і висотою від 30 до 90 мм. Висота скошування при цьому регулюється електроприводом у п'яти позиціях. Крім косовиці агрегат здатний здійснювати мульчування трави, для рівномірного розкиду у вигляді добрива газону. Позаду трактора-газонокосарки розташований ящик на 200 літрів для збирання трави (тразбірник), в який і потрапляє скошена трава. Модель Wolf-Garten Select 76,125T має великі маневрені колеса, які забезпечують збереження газону під час його косіння. Серед додаткових переваг: агрегат має відмінні фари, відбивачі та зручну сходинку для посадки оператора.

Відмінні риси райдера Wolf-Garten Select 76,125T:

  • Наявність зручної підніжки;
  • Безпечні, великі шини для ґрунту;
  • Ємний бак для збирання трави;
  • Для роботи в сутінках та в погану погоду передбачена фара;
  • Регулювання висотою косіння регулюється п'ятипозиційним електроприводом.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.