Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Садовий трактор Stiga SR 66 E

Новий

Садовий трактор Stiga SR 66 E Збільшити
немає в наявності
5063

Садовий трактор Stiga SR 66 E це помічник на цілий рік. Силовим агрегатом є 4-тактний бензиновий двигун STIGA 5500 потужністю 6,5 л. с. Ширина захвату косарки 800 мм. Максимальна висота зрізу до 75 мм. Висота зрізу виставляється у 7-ми положеннях. Трансмісія механічна (4F/1R). Швидкість руху 8 км/година. Колісна формула 4х2. Об'єм травозбірника 150 л. Мульчувач. Вага садового трактора складає лише 103 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Садовий трактор Stiga SR 66 E – це можна сказати молодший брат трактора та старший райдер. Власнику саду або луки мати великий потужний і ненажерливий трактор економічно не вигідно та й спробуйте повноцінним трактором пролізти між гілками, не обламавши їх. Хоча в основному він розрахований на косіння та мульчування трави, але з упевненістю можна назвати його універсальним так як при придбанні відповідного обладнання наш трудівник здатний на: прибирання снігу, підмітання, розчищення ділянки лопатою-відвалом ділянки, перевезення вантажів та й мало що ще наш винахідливий людський мозок за пляшечкою може вигадати.

Не дивлячись на свої скромні габарити і вага він має потужний двигун з електростартером. Перевірена часом надійна трансмісія забезпечить безперебійну роботу на довгі роки. Загалом усі задатки повноцінного трактора.

Комплектність садового трактора Stiga SR 66 E:

  • Комплект кріпильних елементів.
  • Зарядний пристрій акумулятора.
  • Травозбірник розібраний.

Відмінні риси аадового трактора Stiga SR 66 E:

  • Компактний трактор для невеликих площ, зручний для експлуатації.
  • Електростартер.
  • Механічна коробка передач.
  • Задній привід коліс.
  • Ріжучий ніж 66 см
  • Ергономічне сидіння із горизонтальним регулюванням.
  • Автоматична система для забезпечення безпеки під час запуску та експлуатації.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.