Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Сінокосарка Solo 532P

Новий

Сінокосарка Solo 532P Збільшити
немає в наявності
4804

Сінокосарка Solo 532P - незамінний самохідний помічник при заготівлі сіна. Працює від перевіреного, надійного та не потрібного в рекламі двигуна Honda 4T GX160 потужністю 5,5 к.с. Електронне запалювання. Ширина захвату балки 1170 мм. Робочий інструмент є 2-х ножова балка. Швидкість руху косарки становить вперед/назад 1,9/2,5 км/година. Вага всього 79 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Сінокосарка Solo 532P бензинова сінокосарка, призначена для покосу високої дикорослої трави, молодих пагонів чагарників, бур'яну, а також для заготівлі сіна, що використовується як корм. Бензокосарка SOLO 532 – ідеальний вибір для косіння поверхонь нерівних, тобто. там, де класична газонокосарка просто не застосовується. Ця модель є професійною сільськогосподарською машиною і практично не має конкурентів за якістю виконуваних нею робіт.
Силовим агрегатом сінокосарки служить надійний і тяжкий японський двигун Honda (Хонда) потужністю 5,5 к.с., при цьому вона оснащена автоматичним типом приводу з двома передачами вперед і першою назад, причому з можливістю регулювання швидкостей руху. Ширина косіння за один прохід становить 117 см (!!!), що є неперевершеним показником для косарки такого класу.
Ріжучий механізм сінокосарки, що складається із загартованих ножів, гарантує ефективне та якісне косіння. Для зручності експлуатації ця модель оснащена рукояткою, що регулюється.
На SOLO 532 встановлені колеса великого діаметру з пневматичними покришками, а наявність сільськогосподарських протекторів забезпечує відмінне зчеплення з будь-яким ґрунтом.
Безперечною особливістю конструкції сінокосарки є швидкознімна ріжуча дека, замість якої може бути встановлений культиватор, щітка або ніж-відвал, що дозволяє використовувати дану техніку не тільки у весняно-літньо-осінній період (для стрижки трави, культивування ґрунту), а й у зимовий період (Для прибирання території від снігу).

Комплектність сінокосарки Solo 532P:

  • Комплект кріпильних елементів.
  • Комбінований ключ.

Відмінні риси сінокосарки Solo 532P:

  • Solo 532Р - безкомпромісна, міцна конструкція, призначена для важкої роботи на великих територіях.
  • Електронне запалення, стартер кнопковий.
  • Центральне розташування важеля вибору передач – 2 вперед, 1 назад.
  • Індивідуально регульована рукоятка управління по горизонталі та вертикалі.
  • Антивібраційна система гарантує ефективну роботу та економію зусиль.
  • Оснащена маятниковим важелем ріжучих елементів для встановлення додаткового.


Гарантія – 5 років
Виробник - Німеччина

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.