Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Снігоприбирач електричний Stiga Electric 45

Новий

Снігоприбирач електричний Stiga Electric 45 Збільшити
немає в наявності
5054

Снігоприбиральник електричний Stiga Electric 45 - чудовий помічник боротьби зі снігом. Працює від мережі напругою 220 В. Потужний 1800 Вт. двигун легко відкидатиме сніговий покрив шириною/товщиною 450/250 мм. на відстань до 6 метрів. Обгумований шнек. Вага снігоприбиральної машини всього 21 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Хто не стикався зі збиранням снігу, той не зрозуміє важливості цього зимового трудівника - снігоприбиральник електричний Stiga Electric 45. Це щоденне відкидання снігу від гаража та очищення тротуару від дверей будинку до вулиці. Причому одним махом Ви вирішуєте дві проблеми, а саме, як уже говорилося, очищаєте тротуар від снігу і ще, не маловажно, за допомогою потужного двигуна і регульованого патрубка Ви відправляєте прибраний сніжок прямо на грядки, збагачуючи землю вологою.

Снігоприбиральник влаштований таким чином, що під час обертання прогумованого шнека апарат сам переміщається по доріжці, заковтує сніговий покрив і відправляє його в потрібну для Вас адресу. Від Вас потрібно, всього-на-всього, направити його в потрібному напрямку, вдихати свіже чисте зимове повітря і насолоджуватися роботою цієї чудо техніки.

Варто відзначити, як раніше вже говорилося, шнек прогумований і Вам не потрібно турбуватися про пошкодження покриття. Таку снігоприбиральну машину можна запускати і на кахельну плитку.

Комплектність снігоприбирача електричного Stiga Electric 45:

  • Комплект кріпильних елементів.

Відмінні риси снігоприбирача Stiga Electric 45:

  • Легка, компактна та проста в експлуатації електролопата.
  • Рух відбувається за рахунок прогумованого шнека.
  • Дистанційно на рукоятці виставляється напрямок відкидання снігу.
  • Чи не викидає в атмосферу шкідливі вихлопні гази - працює від звичайної електромережі 220В.
  • Зручні ергономічні рукоятки забезпечують повний контроль над сніговідкидувачем.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.