Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Снігоприбирач MTD M 53

Новий

Снігоприбирач MTD M 53 Збільшити
немає в наявності
3114

Снігоприбиральник, виробник двигуна MTD, двотактний бензиновий, потужність двигуна 3,5 к.с., об'єм паливного бака 1,0 л, дальність викиду снігу 1-8 м, снігозахоплення (ШхВ) 53х28 см, вага 37 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Снігоприбиральник MTD M 53 - невелика машина для збирання снігу. Двигуна одноциліндровим бензиновим двотактним двигуном MTD, потужністю 3,5 к.с., ця машина здатна прибирати невеликий шар свіжого вологого снігу, і відкидати його на відстань до 7-8 метрів. Відмінна модель для невеликих будинків або для прибирання снігу біля гаража і т.д. На снігоприбиральнику MTD M 53 встановлений металевий шнек, який покритий шаром гуми, що дозволяє працювати з машиною на тротуарній плитці. Невелика маса снігоприбирача, і його габарити дозволяють легко транспортувати його в багажнику автомобіля, зберігати в гаражі, або будь-якому іншому підсобному приміщенні.

Відмінні риси снігоприбирача MTD M 53

  • Міцний пластиковий жолоб для викиду снігу, що повертається на 180°
  • Регулювання напряму та дальності викиду снігу
  • Обгумований шнек, що забезпечує переміщення снігоприбирача
  • Регульований двосторонній підрізний ніж
  • Можливість регулювати висоту та дальність викиду

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.