Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Снігоприбирач MTD ME 61

Новий

Снігоприбирач MTD ME 61 Збільшити
немає в наявності
5438

Чотирьохтактний бензиновий снігоприбирач, потужність двигуна 7 к.с., самохідна модель, антипробуксовані шини, об'єм паливного бака 1,9 л., дальність викиду снігу 1-12 м., снігозахоплення (ШхВ) 61х53 см, вага 79 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


MTD ME 61 самохідний снігоприбиральник, який може застосовуватися для розчищення снігу на великих площах, це може бути приватний будинок, дача або територія підприємства. Снігоприбиральник даної моделі здатний впоратися практично з будь-яким снігом, це може бути тільки сніг, що випав або вже залежався. За допомогою шнека із зубами Xtreme-Auger ви зможете подрібнити і прибрати навіть усталену льоду. Зубчастий шнек виготовлений з міцної, товстої сталі, працює на основі чотирьох незалежних між собою спіралей. Також шнек має редуктор, що не вимагає обслуговування, він характеризується цілісним корпусом і високоточними вузлами черв'ячної передачі.
Вся потужність снігоприбирача MTD ME 61 заснована на двигуні Thorx 70 OHV із чотирма тактами. При об'ємі 208 см3, двигун максимально може видавати 7 к.с. Запуск снігоприбирача можливий за найнесприятливіших умов погоди, оскільки він має окремі органи управління системою підкачування палива та повітряної дросельної заслінки. Також гарантію старту двигуна в особливо люту погоду забезпечить наявність електричного запуску з примусовою подачею палива в циліндр. Прохідність снігоприбирача MTD ME61 без використання ланцюгів дозволяють виконувати шини Snow Hog, що характеризуються протектором, що само чиститься. Для роботи у вечірній або нічний час снігоприбиральник оснащений автономною фарою.

Відмінні риси снігоприбирача MTD ME 61

  • Литий корпус редуктора шнека;
  • Антипробукувальні шини;
  • Самохідний;
  • Коробка передач на 6 швидкостей уперед та 2 назад;
  • Велика площа снігозахоплення;
  • Двигун, призначений для роботи за холодної погоди;
  • Система підкачування палива;
  • Окремі органи управління повітряною та дросельною заслінками;
  • Швидкий запуск у зимовий час.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.