Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Снігоприбирач WOLF Select SF 61

Новий

Снігоприбирач WOLF Select SF 61 Збільшити
немає в наявності
5442

Чотирьохтактний бензиновий снігоприбиральник, потужність двигуна 3,9 кВт, об'єм паливного бака 1,9 л., дальність викиду снігу 1-8 м., снігозахоплення (ШхВ) 61х53 см, фара, вага 77 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Wolf-Garten Select SF 61 снігоприбиральна машина бензинового типу є солідним рішенням для очищення доріг і тротуарів від снігу на невеликих ділянках. Снігоприбиральник працює за допомогою мотора Wolf 55H OHV об'ємом 208 см3 і потужністю 3,9 кВт. Сніг очищається за допомогою універсального зубчастого шнека, який виготовлений із 4-х спіралей, що працюють незалежно між собою. Ширина та висота снігозахоплення снігоприбирача Wolf-Garten Select SF 61 складає 61 см на 53 см відповідно. Напрямок та дальність викиду снігу регулюється дистанційно за допомогою спеціального важеля. Широкі шини коліс запобігають пробуксовуванню машини завдяки глибоким протектором, незважаючи на відсутність ланцюгів. Жолоб розкидача снігу виконаний з поліпропілену, тому він не схильний до корозії. Також снігоприбиральна машина оснащена ліхтарем, що полегшує роботу при обмеженій видимості.

Відмінні риси снігоприбирача Wolf-garten Select SF 61

  • Фара для роботи у темний час доби;
  • Викид снігу, що регулюється, бічною рукояткою;
  • Економічний та потужний мотор;
  • Широкі шини, що забезпечують високу прохідність.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.