Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Стеблеподрібнювач MTD S 2500

Новий

Стеблеподрібнювач MTD S 2500 Збільшити
немає в наявності
5379

Стеблеподрібнювач MTD S 2500: призначений для подрібнення рослин на зелену масу, його напруга 220 В., Потужність двигуна 2,5 кВт., Ріжуча здатність 40мм., Об'єм сміттєзбірника 45 л., Пластиковий корпус, вага 24 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


MTD S 2500 - стеблеподрібнювач високої якості, з потужним 2,5 кіловатним електричним мотором, який за допомогою двох сталевих ножів перемелює рослинне сміття до зеленої маси з метою подальшого застосування його з метою природного добрива. Це можуть бути гілки, листя, трава та інша рослинність. Максимально допустимий діаметр гілки для подрібнення становить 4 см, при цьому треба пам'ятати, що гілки, що засохли, не бажано використовувати, оскільки можуть поламатися леза подрібнювача. Мотор MTD S 2500 абсолютно не видає шуму, здатний працювати при тривалих навантаженнях, а при перегріванні включиться захисний режим, внаслідок якого відбувається автоматичне відключення. MTD S 2500 має місткий сміттєзбірник на 45 літрів, а сам корпус виконаний з якісного, міцного пластику, вага всього агрегату складає всього 24 кілограми, які за наявності у нього коліс практично не відчуваються під час транспортування.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.