Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Стеблеподрібнювач Wolf-Garten SDL 2500 EVO

Новий

Стеблеподрібнювач Wolf-Garten SDL 2500 EVO Збільшити
немає в наявності
5382

Стеблеподрібнювач SDL 2500 EVO: призначений для подрібнення рослин на зелену масу, його напруга 220 В., Потужність двигуна 2,5 кВт., Ріжуча здатність 40мм., Об'єм сміттєзбірника 50 л., Пластиковий корпус, вага 24.5 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


WOLF-Garden SDE 2500 EVO компактний, легко транспортований за рахунок наявності коліс агрегат для подрібнення гілок, трави, листя та іншого садового сміття. Живлення подрібнювача здійснюється від мережі 220 В, яке потужність двигуна становить 2,5 кВт, чого цілком достатньо для подрібнення гілок діаметром до 40 мм. Ріжучий блок SDE 2500 EVO заснований на міцних сталевих шестернях, потрапляючи в які через пластикову вирву садове сміття перемелюються в дрібну мульчу. При попаданні в ріжучий механізм матеріалів і гілок, з якими він не здатний впоратися і виникнення навантаження, існує режим відключення двигуна. Корпус стеблеподрібнювача виготовлений із пластику та виконаний на основі сталевої рами, завдяки чому має малу вагу.

Відмінні риси дровокола WOLF-Garden SDE 2500 EVO

  • Наявність коліс для транспортування;
  • Малошумен і не вібрує;
  • Захист від автоматичного запуску;
  • Вимкнення при перевантаженнях;

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.