Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Трактор ДТЗ-804

Новий

Трактор ДТЗ-804 Збільшити
немає в наявності
3192

Дизельний трактор, потужність 80 к. с., кабіна з опаленням, ГУР, магнітола, електронна панель приладів, витрата палива 235 г/кВт*година, кліренс 295 мм., тягове зусилля 16,7 кН, електростартер, кмасло, що регулюється, повний привод , водяне охолодження, 4 циліндри, швидкість (4+1)х4, зменшувач ходу, задній ВОМ, безпосереднє упорскування палива, об'єм паливного бака 78 л, маса без агрегатів 3215 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Трактор ДТЗ-804 - аналог вітчизняного МТЗ, різниця лише тому, що у трактор ДТЗ впроваджено інноваційні технології та нові розробки у сфері машинобудування, тобто. трактор створений для того, щоб максимально допомогти фермеру при роботі на землі за мінімальних витрат зусиль людини., зробити його роботу спрощенішим і комфортнішим. Це повноцінний трактор із дизельним двигуном потужністю 80 к.с. та повним приводом. Найпотужніша і найбільша модель серед представлених у каталозі магазину. Є воістину втіленням потужності та функціональності. За своїми показниками легко перевершує знаменитого білоруса. Оснащений кабіною з опаленням, цифровою панеллю приладів, магнітолою, гідропідсилювачем керма. Діапазон швидкостей (4+1)х4 дозволяють використовувати таку велику машину як трактор ДТЗ-804 з мінімальною швидкістю для розсади різних культур. Потужність двигуна та посилена гідравлічна система дає можливість комплектувати трактор ДТЗ-804 як фронтальним так і заднім навісним обладнанням, в т.ч. та гідравлічним.

Відмінні риси трактора ДТЗ-804

  • Дизельний двигун
  • Повнопривідний
  • Закритий сателітний конічний диференціал
  • Водяне охолодження
  • Безпосереднє уприскування палива
  • Електростартер
  • Гідропідсилювач керма
  • Кабіна з опаленням та магнітолою
  • Задній ВОМ 540/1000 об/хв
  • 4 циліндри

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.