Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Триколісний моторолер FT 110 ZY

Новий

Триколісний моторолер FT 110 ZY Збільшити
немає в наявності
3827
Бензиновий триколісний моторолер для перевезення вантажів вагою до 200 кг, 3 швидкості вперед 1 назад, потужність двигуна 6,1 к.с., об'єм двигуна 110 смкуб., витрата палива в середньому 2,5 л / 100 км /годину, вага 150 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Триколісний моторолерів FT 110 ZY - машина, яка поєднує в собі економну витрату моторолера та здатність до вантажоперевезень. Являє собою модернізовану та сучасну версію радянського "мурахи". Зручне сидіння та кермо, на якому все під рукою, тиха робота, порівняно зі своїм "радянським" товаришем. Для сільської місцевості кращого агрегату не придумати, він допоможе і сіно перервезти, і в лики, якщо людина займається бджільництвом, і деякі вантажі, наприклад картоплю від городу до льоху. Великі колеса з легкістю подолають ями та ковдобини, а висота кліренсу дозволяє їсти навіть по полю, при необхідності.

Відмінні риси триколісного моторолера FT 110 ZY

  • Лекгій та простий в експлуатації
  • Відкидні борти (крім переднього)
  • М'яка накладка під спину
  • Економна витрата палива
  • Висока прохідність
  • Наявність задньої передачі
  • Підйомний кузов
  • Ланцюгова передача на задній міст

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.