Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Тример електричний IKRA RT 2107 D

Новий

Тример електричний IKRA RT 2107 D Збільшити
немає в наявності
4925

Тример електричний IKRA RT 2107 D електрокоса з нижнім розташуванням двигуна. Працює від мережі напругою 220 В. Потужність 520 Вт. двигуна достатньо розгону напівавтоматичної котушки з ліскою 1,4 мм. до 12000 об/хв. Ширина прокосу при цьому 300 мм. D-подібна регульована рукоятка. Регульований кут нахилу штанги. Вага тримера всього 2,5 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Тример електричний IKRA RT 2107 D призначена для швидкого та якісного покосу чагарників трави . Відмінний помічник на дачній та присадибній ділянці під час упорядкування газону там , де є можливість використовувати в цьому питанні електромережу . Основною перевагою є екологічність. Під час роботи з інструментом Ви насолоджуєтеся лише ароматом свіжоскошеної трави . Електрокоса має ергономічні ручки . Одна з них має регулювання розташування , щоб максимально зручно було застосовувати оператори з різним зростанням . Так само невелика вага сприяють невтомно використовувати тример протягом тривалого часу . _ Уважно стежте за тим , щоб не захопитися і не скосити те , що вирощуєте ( картопляне бадилля , посаджені дружиною квіти , зелена цибуля і т . д .). Дана модель має нижнє розташування двигуна , але не потрібно цього боятися , оскільки він має відмінний захист від пилу та вологи . Як ріжучий елемент у тримери використовується ниткова головка з ліскою .

Комплектність тримера електричного IKRA RT 2107 D:

  • Тример;
  • Котушка-напівавтомат Tap&Go.

Відмінні риси тримера електричного IKRA RT 2107 D:

  • Висока німецька якість.
  • Регулювання кута нахилу штанги.
  • Екологічність.
  • Нижнє розташування двигуна на штанзі.
  • Пил і вологозахищений двигун.
  • Ергономічні рукоятки з можливістю регулювання під зростання людини.
  • Захисний кожух виконаний із високоміцного пластику.
  • Невелика вага.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.