Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Тример електричний MTD ET 800

Новий

Тример електричний MTD ET 800 Збільшити
немає в наявності
5433

Легкий електричний триммер для зрізання трави у важкодоступних місцях, потужність двигуна 800 Вт, ширина зрізу: 380 мм, діаметр волосіні: 1,6 мм, вага: 4,4 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


MTD ET 800 чудовий побутовий триммер, що підходить для скошування та вирівнювання трави на малих газонах, прибудинкових територіях та садах. Зручність використання електричного тримера забезпечує регульована вигнута штанга, яку без проблем можна підлаштувати під своє зростання. До того ж конструкція має D-подібну ручку, за допомогою якої зменшується навантаження та розподіляється відносно невелика вага 4,4 кг. Електро-триммер MTD ET 800 працює за допомогою двигуна потужністю 800 Ватт, із захистом від перегріву та перепадів напруги. Кошіння трави триммером здійснюється за допомогою волосіні діаметром 1,6 мм, яку можна випускати не зупиняючи двигун. Швидкості обертання волосіні тримера вистачає для косіння трави різної щільності. Також перевага тримера у порівнянні з газонокосарками очевидна, оскільки ви з легкістю зможете скошувати траву у важкодоступних місцях, не пошкоджуючи дерева.

Відмінні риси тримера MTD ET 800

  • невибагливість в обслуговуванні;
  • Низький рівень шуму;
  • Збалансованість та змінність.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.