Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Ланцюгова бензопила Husqvarna 455 Е

Новий

Ланцюгова бензопила Husqvarna 455 Е Збільшити
немає в наявності
4327
Бензопила Husqvarna 455 Е: для робіт по господарству в саду та на дачі, висока якість запчпстей та складання дозволяє використовувати пилку в інтенсивному режимі, система легкого запуску Smart Start®, система антивібрації та невелика вага зроблять роботу невтомною та комфортною, компактний корпус, довжина шини 40см, потужність 2,6 Квт., вага 5,8 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Ланцюгова бензопила Husqvarna 455 Е - універсальна бензопила для роботи в саду, на дачі та вдома, підходить для інтенсивного режиму роботи. Оснащена новою системою ручного стартера та полегшеного пуску пили.
Також Бензопила Husqvarna 455 Е обладнана запатентованою системою очищення повітря Air Injection. Кований трисекційний колінчастий вал, покликаний максимально збільшити термін служби та призначений для найважчих навантажень. Система LowVib – ефективна система зниження вібрації захищає тіло та руки оператора від вібрації двигуна. Швидкознімна кришка повітряного фільтра. Регульований масляний насос.

Відмінні особливості ланцюгової бензопили Husqvarna 455 Е

  • Система легкого запуску Smart Start® - Двигун та стартер розроблені таким чином, що інструмент швидко запускається з мінімальним зусиллям. Опір троса стартера знижено приблизно на 40%.
  • Система натягу ланцюга не вимагає інструментів - Швидке та легке натягування ланцюга, складання шини та ланцюга без будь-яких інструментів.
  • Лекгій та простий в експлуатації
  • Система віброгасіння
  • Легкий компактний корпус
  • Надійна комфортна конструкція
  • Системою очищення повітря Air Injection

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.