Якою мовою Ви бажаєте переглянути наш сайт?

Ланцюгова бензопила Husqvarna 555

Новий

Ланцюгова бензопила Husqvarna 555 Збільшити
немає в наявності
4328
Бензопила Husqvarna 555: для робіт по господарству в саду та на дачі, висока якість запчпстей та складання дозволяє використовувати пилку в інтенсивному режимі, система антивібрації та невелика вага зроблять роботу невтомною та комфортною, електронний карбюратор, компактний корпус, довжина шини 35см, потужність 3, 2 кВт/4,4к.с., вага 5.6 кг.

Повний опис та характеристики >>>

Товар не постачається

Оплата

Готівкою, післяплата, Visa/MasterCard, безготівковий з ПДВ.

Доставка

Самовивіз, транспортною компанією на відділення, кур'єром транспортної компанії. Доставка по Україні: Дніпро, Київ, Житомир, Харків, Біла Церква, Бердянськ, Бровари, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кам'янське, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Рівне, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці

Гарантія

Офіційна гарантія від виробника. Повернення/обмін протягом 14 днів.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)


Ланцюгова бензопила Husqvarna 555 - універсальна бензопила для роботи в саду, на дачі та вдома, підходить для інтенсивного режиму роботи. Оснащена новою системою ручного стартера та полегшеного пуску пили. Бензопила Husqvarna 555 легка, з незвичайною конструкцією, оснащена паливним насосом, який забезпечує легкий запуск, і масляним насосом, що регулюється. Система натягу ланцюга зручно розташована збоку на корпусі.
Також Бензопила Husqvarna 555 обладнана запатентованою системою очищення повітря Air Injection. Кований трисекційний колінчастий вал, покликаний максимально збільшити термін служби та призначений для найважчих навантажень. Система LowVib – ефективна система зниження вібрації захищає тіло та руки оператора від вібрації двигуна. Унікальність дизайну Husqvarna 555 полягає в тому, що електричний вимикач, повітряна заслінка, праймер, масляний насос розташовані на верхній частині корпусу пили, а циліндр горизонтально. Це значно спрощує експлуатацію. Система захисту від ударів бензопили HUSQVARNA 555 надійно захистить від травм користувачів.

Відмінні особливості ланцюгової бензопили Husqvarna 555

  • Лекгій та простий в експлуатації
  • Система віброгасіння
  • Легкий компактний корпус
  • Надійна комфортна конструкція
  • Системою очищення повітря Air Injection
  • Бічний натяг ланцюга

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів


Не має відгуку.